Betaalmogelijkheden [CLONE]

zijn verschillende betalingswijzen:
- iDEAL. Veilig betalen op internet via uw eigen bank. Hierna is verzenden via PostNL (hierbij worden de verzendkosten vooraf berekend) of ophalen op de markt mogelijk.


- Paypal. Veilig betalen met uw creditcard of PayPal rekening. Hierna is verzenden via PostNL (hierbij worden vooraf de verzendkosten berekend) of ophalen op de markt mogelijk. Om te betalen via Paypal is alleen een emailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op een Paypal-rekening.
- Creditcard. U kunt via deze betalen met Mastercard, Maestro en Visa.
De verzending via deze betaalmethode wordt de volgende dag verzonden ivm het controleren van de betaling.- V-Pay. Dit is een debetkaart van Visa, de betaling werkt hetzelfde als met een creditkaart.
De verzending via deze betaalmethode wordt de volgende dag verzonden ivm het controleren van de betaling.


- Bancontact/Mistercash. Deze betaalmethode is populair in belgië en werkt als een online betaalmiddel via uw eigen bank.

- Overmaken op Rabobank NL 06 RABO 0152 0925 52 t.n.v. Fa. P. Eikelenboom en Zn. Hierbij dient u vooraf het verschuldigde bedrag over te maken (bij verzending via PostNL inclusief verzendkosten). Voor buitenlandse verzendingen dient u het IBAN nr en BIC nr te gebruiken. Deze kunt u vinden onder het kopje contact. Deze optie is mogelijk bij verzending via PostNL en ophalen op de markt.


- Betalen bij ophalen op de markt. U kunt contant of met pin betalen.